Typical Manager

Van een gezamenlijke doelstelling naar een geborgde verandering! Typical Manager is in te zetten in combinatie met de meest uiteenlopende applicaties.

  • Kennis- en standaardborging
  • Verhogen van de kwaliteit
  • Verkorten van de Time-To-Market
  • Applicatie onafhankelijk

Typical Manager

Verbeteren van uw concurrentiepositie en uw onderscheidend vermogen

Wilt u repeterende taken uitfaseren voor het ontwerp van industriële besturingen? Blijft data gedurende het project wijzigen, waardoor tijd verloren gaat en de kwaliteit niet kan worden geborgd? Typical Manager optimaliseert ontwerpprocessen tot een efficiënte ontwerpstraat door kennis- en standaarden te borgen in modellen. Dit alles vanuit één database. Het resultaat? Snellere oplevering van kwalitatieve ontwerpen en kennis- en kwaliteitsborging. Ook maakt u engineers vrij om zich te richten op (technologische) innovatie.

Afspraak maken?

Workflow

Standaardisatie en kwaliteitsverbetering beginnen met de juiste workflow. Met Typical Manager realiseert u een gestructureerde processtroom. Onderstaand vindt u de structuur van de applicatie met de uiteenlopende add-ons die modulair samen te stellen zijn naar uw wens.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij laten graag zien hoe het werkt.

Vraag een demo aan Maak een afspraak

Klanten over Yellax

"Omdat het een nieuwbouwproject betrof met veel herhaling, was het een buitengewoon project voor de inzet van Typical Manager®. Dit softwareplatform stelde ons in staat om meer tijd te besteden aan de daadwerkelijke engineering."

Harry van Wieren

Accountmanager Beenen

"Typical Manager stelt ons ook in staat om repeterende activiteiten in ontwerpprocessen uit te faseren, dus tijdsbesparing is een bijkomend voordeel. Daar komt bij dat we de kwaliteit van ons proces niet alleen hebben verhoogd, maar we zorgen ook voor constante kwaliteit. De output is op vrijdagmiddag van hetzelfde niveau als op maandagochtend."

Kees van Rijswijk

Lead engineer Waterschap Rivierenland

"We halen tijdsbesparingen van naar schatting zo’n 30 procent door het voorkomen van fouten en automatisering van repeterende taken. We konden snel profiteren van de voordelen van Typical Manager, omdat onze engineers al gewend waren om op deze manier te werken."

Marc Vermee, adviseur besturingstechniek

Hoppenbrouwers

Consultancy, Projectondersteuning, Typical Manager & BeeFinity

Uw processen optimaliseren, maar ook het optimalisatieproces efficiënt laten verlopen. Dat is waar Yellax goed in is. Uw inefficiënties en menselijke fouten worden tot het minimale gereduceerd.

Maak een afspraak

"The next generation in engineering"