Werken bij

Wij stralen plezier uit, enthousiasmeren en denken altijd in mogelijkheden

  • Optimistisch
  • Ontwikkelen
  • Open
  • Onafhankelijk

Onze vier O's

Optimistisch

Wij stralen plezier uit, enthousiasmeren en denken altijd in mogelijkheden

Ontwikkelen

Wij zijn innovatief, vernieuwend en verbeteren onszelf continu

Open

Wij zijn bereid alles te delen en niets achter te houden dat relevant kan zijn voor de klant

Onafhankelijk

Wij zijn ongebonden, werken grotendeels autonoom en kunnen worden vertrouwd met vrijheid

Onze vacatures

Medewerker aan het woord

In mijn rol als hardware engineer haal ik plezier uit het helpen van de klant met zijn vraagstukken in het proces. Het geeft voldoening wanneer je merkt dat niet alleen het project optimaal verloopt, maar ook de collega’s groeien gedurende het proces. Mijn energie haal ik uit pro-actief handelen tijdens een proces. Ik neem dan ook graag de touwtjes in eigen handen en stimuleer het team om samen te focussen op ons doel. De week afsluiten met de hechte Yellax familie houdt het werk prettig.

Dwight Bruno
Hardware Engineer

Medewerker aan het woord

Vanuit projectondersteuning bij Yellax krijg ik de gelegenheid om bij zeer diverse bedrijven in de keuken te kijken. Het geeft mij energie om bij elk bedrijf meerwaarde te bieden met mijn meegebrachte kennis. Tegelijkertijd is het een goede manier om in mijzelf te investeren door open te staan voor andere werkmethodes en andere zienswijzen bij de verschillende klanten. Als persoon geniet ik optimaal van deze kruisbestuiving.

Ronald Stout
Hardware Engineer

Medewerker aan het woord

Ik werk als software ontwikkelaar aan Typical Manager, het onafhankelijke, multidisciplinaire engineeringplatform van Yellax. Tijdens het uitbreiden en verbeteren van onze applicatie gebruiken we Scrum als ontwikkelmethodiek. Wat nog meer bij mijn werkzaamheden komt kijken, is de architectuur van onze applicaties uiteenzetten en daarmee de kwaliteit naar een nog hoger niveau tillen. Het wordt enorm gewaardeerd als je met goede ideeën op de proppen komt. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, er wordt altijd naar je geluisterd.

Danny de Groot
Software Developer

Medewerker aan het woord

Bij Yellax werk ik in een erg leuk team, waar de medewerker op nummer 1 staat. We doen veel aan kennisdeling en organiseren regelmatig een borrel om gezellig bij te kletsen met collega’s. Op zo’n manier ontstaat een hecht team wat mij veel energie geeft. Omdat je als consultant bij veel verschillende klanten komt, zijn de werkzaamheden erg divers. Samen met de prettige cultuur die er bij Yellax heerst, ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Gerco Verweij
Consultant