Cultuur

Een open cultuur is voor Yellax vanzelfsprekend. Werknemerstevredenheid staat bij ons op nummer één. Tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten, daarom wordt veel aandacht besteed aan de individuele ontwikkeling en het delen van kennis. Met een enthousiast en gepassioneerd team werken we aan de toekomst van de industrie. We zijn écht trots op ons team! We stralen plezier uit en houden ook van informele activiteiten.

Solliciteer nu

Hechte klantrelaties

Yellax wil een inspirerende partner zijn voor haar klanten. Wij zijn een onafhankelijke groep betrokken vakmensen die door kennis te delen hun relaties in staat stellen om complexe uitdagingen te veranderen naar inzichtelijke stappen naar verbetering. Wij werken nauw samen met onze klanten zodat zij nu én in de toekomst het verschil kunnen maken. We bouwen aan hechte klantrelaties met vooruitstrevende, transparante bedrijven.

Solliciteer nu

Persoonlijke groei

Binnen Yellax is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Waar ben jij een kei in en waar wil jij op lange termijn staan? Welke rol neem jij daar zelf in, en waar kan Yellax daarin ondersteunen? We houden hier rekening mee in de projecten waar jij op ingezet wordt. Daarnaast delen we iedere zes weken een hele middag kennis op verschillende terreinen. Deze middag sluiten we af met een hapje en een drankje.

Solliciteer nu

Dynamiek van samenwerking

Als Yellax geloven we in de kracht van samenwerking. Je hebt elkaar nodig om echt succesvol te zijn. Die samenwerking vindt plaats op verschillende fronten. Succesvolle samenwerking tussen collega’s, teams en klanten is dé manier om extra waarde te creëren. Met elkaar, voor elkaar!

Solliciteer nu

Innovatie

We werken bij Yellax met elkaar aan de toekomst van de industrie! Innovatie staat bij ons centraal. Yellax is gespecialiseerd in het optimaliseren van ontwerpprocessen binnen de industriële automatisering. Dagelijks kijken we hoe nieuwe technologieën, methodes of diensten kunnen toepassen die bijdragen aan efficiënter ontwerpen. Het gaat hierbij om kennis en innovatie omtrent mechatronisch of multidisciplinair ontwerpen, standaardiseren, structureren en genereren.

Solliciteer nu
1 / 5
 • 01

  Cultuur
 • 02

  Hechte klantrelaties
 • 03

  Persoonlijke groei
 • 04

  Dynamiek van samenwerking
 • 05

  Innovatie

Onze vacatures

Electrical Engineer

Bekijk de vacature

Standaardisatie Engineer

Bekijk de vacature

Lead Engineer

Bekijk de vacature

Stage- en afstudeeropdrachten

Solliciteer nu

Open sollicitatie

Solliciteer nu

De 10 kernwaarden van Yellax

"We behandelen elkaar zoals we zelf behandeld willen worden"

"We zijn gepassioneerd, proactief en flexibel"

"We staan met beide benen op de grond"

"We streven naar een goede en langdurige relatie met de klant"

"We voelen ons vrij om suggesties te geven en gaan discussies niet uit de weg"

"We accepteren afwijkende meningen "

"We werken op basis van vertrouwen"

"We luisteren oprecht naar elkaar"

"We stellen groepsbelang boven individueel belang "

"Onze vier O's: Optimistisch, Ontwikkelen, Open, Onafhankelijk "

Medewerker aan het woord

In mijn rol als hardware engineer haal ik plezier uit het helpen van de klant met zijn vraagstukken in het proces. Het geeft voldoening wanneer je merkt dat niet alleen het project optimaal verloopt, maar ook de collega’s groeien gedurende het proces. Mijn energie haal ik uit pro-actief handelen tijdens een proces. Ik neem dan ook graag de touwtjes in eigen handen en stimuleer het team om samen te focussen op ons doel. De week afsluiten met de hechte Yellax familie houdt het werk prettig.

Dwight Bruno
Hardware Engineer

Medewerker aan het woord

Vanuit projectondersteuning bij Yellax krijg ik de gelegenheid om bij zeer diverse bedrijven in de keuken te kijken. Het geeft mij energie om bij elk bedrijf meerwaarde te bieden met mijn meegebrachte kennis. Tegelijkertijd is het een goede manier om in mijzelf te investeren door open te staan voor andere werkmethodes en andere zienswijzen bij de verschillende klanten. Als persoon geniet ik optimaal van deze kruisbestuiving.

Ronald Stout
Hardware Engineer

Medewerker aan het woord

Ik werk als software ontwikkelaar aan Typical Manager, het onafhankelijke, multidisciplinaire engineeringplatform van Yellax. Tijdens het uitbreiden en verbeteren van onze applicatie gebruiken we Scrum als ontwikkelmethodiek. Wat nog meer bij mijn werkzaamheden komt kijken, is de architectuur van onze applicaties uiteenzetten en daarmee de kwaliteit naar een nog hoger niveau tillen. Het wordt enorm gewaardeerd als je met goede ideeën op de proppen komt. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, er wordt altijd naar je geluisterd.

Danny de Groot
Software Developer

Medewerker aan het woord

Bij Yellax werk ik in een erg leuk team, waar de medewerker op nummer 1 staat. We doen veel aan kennisdeling en organiseren regelmatig een borrel om gezellig bij te kletsen met collega’s. Op zo’n manier ontstaat een hecht team wat mij veel energie geeft. Omdat je als consultant bij veel verschillende klanten komt, zijn de werkzaamheden erg divers. Samen met de prettige cultuur die er bij Yellax heerst, ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Gerco Verweij
Consultant