BeeFinity

Kost het beheren en zoeken van producten veel tijd, en worden deze over meerdere platformen beheerd?

  • Zoeken en vergelijken van productdata
  • Eenduidig en kwalitatief
  • Koppeling tussen platformen
  • Altijd en overal beschikbaar

Beefinity van Yellax

Uw digitale catalogus voor uw eigen elektrotechnische producten

U bent in staat om digitaal uw elektrotechnische producten (artikelen) efficiënt te beheren, te zoeken en te selecteren. Hiermee verlaagt u uw artikelbeheertijd én tegelijk verhoogt u uw datakwaliteit. Met BeeFinity creëert u uw eigen digitale catalogus, kunt u producten toevoegen en vergelijken vanuit online datapools en bent u zelf ‘in control’ over alle productgegevens.

Afspraak maken?

Zijn de volgende situaties herkenbaar voor u?

De productdata binnen uw organisatie wordt beheerd over meerdere platformen. De data wordt beheerd en bewerkt door meerdere personen, ieder met zijn eigen werkwijze en eigen benamingen. De werkwijze en de processen zijn niet gestandaardiseerd. Het aanmaken van en zoeken naar producten binnen de huidige werkwijze kost de engineers veel tijd. Alternatieve producten in uw verschillende platformen (softwareapplicaties) door onvolledige of verschillende informatie.

Deze situaties zorgen onder andere voor kwaliteitsproblemen, tijdverlies en onnodige kosten binnen uw organisatie.
Herkent u deze situaties, dan biedt BeeFinity voor u de oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We laten graag zien hoe het werkt.

Probeer Beefinity hier Maak een afspraak

Klanten over Yellax

"Omdat het een nieuwbouwproject betrof met veel herhaling, was het een buitengewoon project voor de inzet van Typical Manager®. Dit softwareplatform stelde ons in staat om meer tijd te besteden aan de daadwerkelijke engineering."

Harry van Wieren

Accountmanager Beenen

"Typical Manager stelt ons ook in staat om repeterende activiteiten in ontwerpprocessen uit te faseren, dus tijdsbesparing is een bijkomend voordeel. Daar komt bij dat we de kwaliteit van ons proces niet alleen hebben verhoogd, maar we zorgen ook voor constante kwaliteit. De output is op vrijdagmiddag van hetzelfde niveau als op maandagochtend."

Kees van Rijswijk

Lead engineer Waterschap Rivierenland

Consultancy, Projectondersteuning, Typical Manager & BeeFinity

Uw processen optimaliseren, maar ook het optimalisatieproces efficiënt laten verlopen. Dat is waar Yellax goed in is. Uw inefficiënties en menselijke fouten worden tot het minimale gereduceerd.

Maak een afspraak

"The next generation in engineering"