System Integrator

Yellax ondersteunt System Integrators in de industrie met behulp van consultancy, ondersteuning, Typical Manager en BeeFinity.

  • Inrichten klantstandaarden
  • Projectstandaardisatie
  • Beheersing informatiestromen
  • Grip op wijzigingen

Klantinteractie

Waarom Yellax voor System Integrators?

Als System Integrator heeft u te maken met klantstandaarden, marktsegmentatie, samenwerkingsverbanden, diverse machinebouwers en eindklanten. Als projectenorganisatie is projectmanagement een cruciaal aspect in het primaire proces. De inrichting van het ontwerpproces en beheersing van de informatiestromen is hier een relevant onderdeel van.

De uitdaging binnen brownfield projecten is om de kracht van standaardisatie in te zetten en de groei van de klant te kunnen volgen.

Binnen de greenfield projecten is de uitdaging om op projectniveau aantrekkelijk te zijn en invloed te krijgen in het interdisciplinaire ontwerpproces zodat waarde kan worden toegevoegd.

Op lange termijn is het de vraag aan welke klanten u zich strategisch wilt gaan verbinden zodat u voorspelbaarheid krijgt in capaciteit, klantstandaarden kunt gaan inrichten en gericht kennisontwikkeling kan gaan doen in zowel de projecten- als de serviceorganisatie.

Yellax voegt waarde toe door System Integrators te ondersteunen in het efficiƫnt uitvoeren van projecten, standaarden voor klanten op te zetten, te borgen in de organisatie en te automatiseren.

Klantreferentie

Kwaliteit van artikeldata in CAD met Hoppenbrouwers

Lees hier

Nieuws

Waarom een artikelscan?

Lees hier

Blog

Standaardisatie binnen de industrie, waarom eigenlijk?

Lees hier