Maak van eenvoudig artikelbeheer uw standaard!

Maak van eenvoudig artikelbeheer uw standaard!

18 juni 2019

Toegevoegde waarde leveren, dat willen we als Yellax-team! Daarom is de BeeFinity in samenspraak met een aantal klanten ontwikkeld. BeeFinity is het multidisciplinaire online platform dat artikelbeheer eenvoudiger, slimmer en overzichtelijker maakt. Het voorgaande doel past naadloos in de missie van Yellax: De waarde positie van bedrijven uit de Industriële Automatisering verbeteren en de verwachtingen van klanten overtreffen door middel van onze expertise en een hechte klantrelatie.

Informatiestromen kunnen vaak kwalitatief verbeterd, gestandaardiseerd en geautomatiseerd worden. Yellax ondersteunt klanten bij deze multi- en monodisciplinaire standaardisatietrajecten, met of zonder Typical Manager. Het kwalitatief beheren van artikelen is een grote uitdaging die we bij hardware standaardisatie regelmatig tegenkomen. Artikeldata wordt vaak beheerd op meerdere platformen en bewerkt door meerdere personen. Ieder met zijn eigen werkwijze en benamingen.

Daarnaast is het aanmaken, beheren en zoeken van artikelen een tijdrovende klus. BeeFinity is hiervoor dé oplossing, het biedt één platform waarin alle engineering artikeldata van organisaties samen komen. Een greep uit de functies van BeeFinity is het eenvoudig classificeren en zoeken van artikelen op basis van eigenschappen en fabrikant- / typenummers. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk bulk-acties uit te voeren zodat acties snel en eenduidig uitgevoerd kunnen worden. im- en export is mogelijk in diverse formaten zoals bijvoorbeeld XML en XLSX. BeeFinity biedt dé oplossing om artikelgegevens op één centrale plaats te beheren, om snel artikelkeuzes te maken en genormaliseerde artikelen te distribueren naar talloze applicaties.

Het is mogelijk om universele en/of klant specifieke classificatie toe te voegen aan het platform en eigenschappen aan artikelen toe te voegen. Classificaties volgens internationale standaarden, waaronder ETIM. Yellax gelooft in het zoeken gebaseerd op classificatie en kenmerken, waardoor BeeFinity ook een hele mooie toevoeging is op Typical Manager. We maken daarnaast gebruik van artikeldata uit o.a. de datapool 2BA.

Yellax wil de partner zijn in het begeleiden en adviseren van standaardisatietrajecten om uw doel te bereiken. Dit kan alleen maar slagen wanneer er aandacht is voor alle belanghebbenden in het proces. Er is aandacht voor de structuur van de organisatie én de mensen die erin werken.

Met elkaar wordt een optimaal resultaat behaald. Met BeeFinity heeft u de oplossing om geclassificeerde artikelgegevens op één centrale plaats te beheren en distribueren.

Benieuwd hoe BeeFinity uw artikelbeheer eenvoudiger maakt? Neem contact met ons op.

Overige berichten

16 juni 2022

Medewerker aan het woord: Wilger

Ken je Wilger Tuk? Deze Hardware-/Lead Engineer is inmiddels al 5 jaar werkzaam bij Yellax. Sinds mei...

Lees verder

07 juni 2022

Een toekomstbestendige mechatronische architectuur

De digitale transformatie heeft impact op alle aspecten van een bedrijf. Dat weet ook Rob Schouten, Manager...

Lees verder

07 februari 2022

De eerste 3D kastlayout op basis van co-creatie is gemaakt door Fedet en BeeFinity!

Waarom zou ieder bedrijf zijn 3D modellen zelf maken? Het maken van 3D modellen voor je elektrotechnische...

Lees verder