Elektrotechnische schema’s genereren met Typical Manager en WSCAD

Elektrotechnische schema’s genereren met Typical Manager en WSCAD

01 februari 2022

Door Elektrotechnische schema’s te genereren in plaats van te tekenen, worden kopieerfouten voorkomen en wordt uniforme kwaliteit gecreëerd. Typical Manager is een onafhankelijk platform en daarom laten we graag verschillende voorbeelden zien! Deze keer kunt u zich aanmelden voor een gezamenlijke webinar met WSCAD uit Duitsland op donderdag 24 februari 2022 (voertaal Engels).

WSCAD is in veel landen een bekende speler op het gebied van Elektrotechnische ontwerpen. Misschien heeft u er al iets over gelezen in onze blog.

Het ontwerpen van elektrotechnische schema’s kan verder worden geautomatiseerd door gebruik te maken van Typical Manager in combinatie met WSCAD. Typical Manager wordt gebruikt om grote of kleine Tag lijsten te importeren, machines te configureren en/of projectgegevens te beheren. Hardware configuraties kunnen ook worden aangemaakt in Typical Manager om project-I/O automatisch of handmatig te verdelen over PLC kaarten.

Zodra het project is samengesteld in Typical Manager, kan een WSCAD Project Wizard XML-bestand worden aangemaakt. Dit bestand kan vervolgens worden geïmporteerd in WSCAD. Een druk op de “Generate” knop resulteert in de gewenste uniforme elektrische schakelschema’s. Met de nieuwste, geavanceerde Typical Manager functionaliteiten kan het schema tot in detail worden beïnvloed.

Klik hier om aan te melden

 

Overige berichten

28 mei 2024

Medewerker aan het woord: Frank

Frank omschrijft zichzelf met een bescheiden glimlach: "Ik ben behulpzaam, leergierig en altijd secuur."...

Lees verder

10 april 2024

Waterschap Rivierenland standaardiseert: het succesverhaal van iWA

In een inspirerend gesprek met Saskia Dubbeldam, operator watersystemen in de Centrale Regiekamer bij...

Lees verder

06 februari 2024

Nieuwe release: Typical Manager 2024 - Sneller, intuïtiever en altijd beschikbaar!

Bij Yellax werken we dagelijks aan innovatie en vooruitgang. We zijn trots de lancering van Typical Manager...

Lees verder