Elektrotechnische schema’s genereren met Typical Manager en WSCAD

Elektrotechnische schema’s genereren met Typical Manager en WSCAD

01 februari 2022

Door Elektrotechnische schema’s te genereren in plaats van te tekenen, worden kopieerfouten voorkomen en wordt uniforme kwaliteit gecreëerd. Typical Manager is een onafhankelijk platform en daarom laten we graag verschillende voorbeelden zien! Deze keer kunt u zich aanmelden voor een gezamenlijke webinar met WSCAD uit Duitsland op donderdag 24 februari 2022 (voertaal Engels).

WSCAD is in veel landen een bekende speler op het gebied van Elektrotechnische ontwerpen. Misschien heeft u er al iets over gelezen in onze blog.

Het ontwerpen van elektrotechnische schema’s kan verder worden geautomatiseerd door gebruik te maken van Typical Manager in combinatie met WSCAD. Typical Manager wordt gebruikt om grote of kleine Tag lijsten te importeren, machines te configureren en/of projectgegevens te beheren. Hardware configuraties kunnen ook worden aangemaakt in Typical Manager om project-I/O automatisch of handmatig te verdelen over PLC kaarten.

Zodra het project is samengesteld in Typical Manager, kan een WSCAD Project Wizard XML-bestand worden aangemaakt. Dit bestand kan vervolgens worden geïmporteerd in WSCAD. Een druk op de “Generate” knop resulteert in de gewenste uniforme elektrische schakelschema’s. Met de nieuwste, geavanceerde Typical Manager functionaliteiten kan het schema tot in detail worden beïnvloed.

Klik hier om aan te melden

 

Overige berichten

31 mei 2023

Medewerker aan het woord: Dion

In de nieuwe medewerker aan het woord gaan we in gesprek met Dion Koenders, hardware engineer bij Yellax...

Lees verder

20 april 2023

Janmaat Industries neemt BeeFinity over van Yellax

Goede artikeldata en elektronisch artikelbeheer: je kunt als organisatie met groeiambities niet zonder....

Lees verder

07 december 2022

Medewerker aan het woord: Carlo

Hij is je vast bekend: collega Carlo Stam. Sinds september 2021 is hij software engineer bij Yellax....

Lees verder