Elektrotechnische schema’s genereren met Typical Manager en WSCAD

Elektrotechnische schema’s genereren met Typical Manager en WSCAD

01 februari 2022

Door Elektrotechnische schema’s te genereren in plaats van te tekenen, worden kopieerfouten voorkomen en wordt uniforme kwaliteit gecreëerd. Typical Manager is een onafhankelijk platform en daarom laten we graag verschillende voorbeelden zien! Deze keer kunt u zich aanmelden voor een gezamenlijke webinar met WSCAD uit Duitsland op donderdag 24 februari 2022 (voertaal Engels).

WSCAD is in veel landen een bekende speler op het gebied van Elektrotechnische ontwerpen. Misschien heeft u er al iets over gelezen in onze blog.

Het ontwerpen van elektrotechnische schema’s kan verder worden geautomatiseerd door gebruik te maken van Typical Manager in combinatie met WSCAD. Typical Manager wordt gebruikt om grote of kleine Tag lijsten te importeren, machines te configureren en/of projectgegevens te beheren. Hardware configuraties kunnen ook worden aangemaakt in Typical Manager om project-I/O automatisch of handmatig te verdelen over PLC kaarten.

Zodra het project is samengesteld in Typical Manager, kan een WSCAD Project Wizard XML-bestand worden aangemaakt. Dit bestand kan vervolgens worden geïmporteerd in WSCAD. Een druk op de “Generate” knop resulteert in de gewenste uniforme elektrische schakelschema’s. Met de nieuwste, geavanceerde Typical Manager functionaliteiten kan het schema tot in detail worden beïnvloed.

Klik hier om aan te melden

 

Overige berichten

16 juni 2022

Medewerker aan het woord: Wilger

Ken je Wilger Tuk? Deze Hardware-/Lead Engineer is inmiddels al 5 jaar werkzaam bij Yellax. Sinds mei...

Lees verder

07 juni 2022

Een toekomstbestendige mechatronische architectuur

De digitale transformatie heeft impact op alle aspecten van een bedrijf. Dat weet ook Rob Schouten, Manager...

Lees verder

07 februari 2022

De eerste 3D kastlayout op basis van co-creatie is gemaakt door Fedet en BeeFinity!

Waarom zou ieder bedrijf zijn 3D modellen zelf maken? Het maken van 3D modellen voor je elektrotechnische...

Lees verder