Machinebouwer (OEM)

Yellax ondersteunt machinebouwers in de industrie met behulp van consultancy, ondersteuning, Typical Manager en BeeFinity.

  • Multidisciplinair standaardiseren
  • Configureren
  • Modulariteit
  • Internationaal

Standaardisatie en flexibiliteit

Waarom Yellax voor OEM?

Als machinebouwer heeft u te maken met een multidisciplinair ontwerpproces, diverse klantstandaarden, bestaande en nieuwe producten.

Binnen het multidisciplinaire ontwerpproces is het van belang om het ontwerpproces af te stemmen met de toeleveranciers en afnemers. Dit maakt dat relationele verbindingen moeten worden geborgd in informatiestromen.

Binnen de R&D afdeling ligt de aandacht uiteraard veel meer op innovatiekracht en vernieuwing ten opzichte van het veelal deels geautomatiseerde productieproces. Dit laatste vraagt om fundamenteel andere aandacht (slim produceren) al is het ook van wezenlijk belang om R&D in deze waardeketen te positioneren.

Yellax voegt waarde toe door machinebouwers te adviseren en ondersteunen bij het interdisciplinair ontwerpproces, het proces van engineeren naar configureren, het opzetten van een mono- of  multidisciplinaire standaard en het borgen en automatiseren van deze standaard in uw organisatie. Ook het huidige en beoogde applicatielandschap inclusief informatiestromen worden hierin meegenomen.

Klantreferentie

Dinnissen maakt slim hergebruik van objecten en data mogelijk

Lees hier

Nieuws

Terugblik op een geslaagd kennisdelingsevent voor de maakindustrie

Lees hier

Blog

Structureren en coderen met ISO/IEC 81346

Lees hier