Projectondersteuning

Yellax heeft een team vol gedreven en passievolle software- en hardware engineers. Onze kernwaarden zijn optimistisch, open, betrouwbaar en onafhankelijk. Wij leveren graag toegevoegde waarde door continu aandacht voor efficiëntie.

  • Gedreven & passievol
  • Open en eerlijk
  • Focus op efficiëntie
  • Engineers met domeinkennis

Projectondersteuning van Yellax

Engineers met passie en domeinkennis

De engineers van Yellax kunnen u op locatie ondersteunen in het ontwerp van uw industriële besturingen en onderscheiden zich door de open cultuur waarbij kennisdeling en efficiëntie centraal staan. Heeft uw team ondersteuning nodig van een ervaren hardware- of software engineer?

Afspraak maken?

Wat doen wij?

Onze engineers hebben ervaring in verschillende branches (infra, water, chemie, voedingsmiddelen etc.) bij zowel machinebouwers, system integrators en eindgebruikers. Zij hebben ruime ervaring in de gebruikelijke engineeringsapplicaties welke in de markt gebruikt worden.

Hardware

De hardware engineer van Yellax ondersteunt u in het ontwerp van uw elektrotechnische besturing en installatie. Er is veel kennis van verschillende engineeringsapplicaties in het team aanwezig waaronder: Eplan, AutoCAD, SEE Electrical of WS CAD. Onze engineer denkt mee in het (nog) efficiënter ontwerpen binnen uw ontwerpteam en beschikt over de Yellax cultuur met een open en eerlijke houding, werkplezier en passie.

Meer info?

Software

De PLC/HMI/SCADA software engineer van Yellax ondersteunt u in het ontwerp, implementatie, testen en in bedrijf stellen van uw industriële besturing. Er is veel kennis van verschillende engineeringsapplicaties in het team aanwezig waaronder: Siemens, Rockwell, Beckhoff, B&R, Omron, Phoenix, ABB, Schneider Electric. Onze engineer denkt mee in het (nog) efficiënter ontwerpen binnen uw ontwerpteam, en in programmeerstructuren, standaardisatie en generatie. Daarnaast beschikt de engineer over de Yellax cultuur met een open en eerlijke houding, werkplezier en passie.

Meer info?

Engineer aan het woord

In mijn rol als hardware engineer haal ik plezier uit het helpen van de klant met zijn vraagstukken in het proces. Het geeft voldoening wanneer je merkt dat niet alleen het project optimaal verloopt, maar ook de collega’s groeien gedurende het proces. Mijn energie haal ik uit pro-actief handelen tijdens een proces. Ik neem dan ook graag de touwtjes in eigen handen en stimuleer het team om samen te focussen op ons doel. De week afsluiten met de hechte Yellax familie houdt het werk prettig.

Dwight Bruno
Hardware Engineer

Onze engineers

Adriaan van Commenee
René Klijn
Sven Velthuis
Jacques de Beer
Evert Jan van Essen
Raymon Both
Dwight Bruno
Maurits Duel
Sjoerd Koppen
Rik de Gast
Frank Verhülsdonk
Carlo Stam
Bryan Van Ooijen
Michel Mooren
Martijn Maaswinkel
Dion Koenders
Robert Eikhout
Robert Braakman
Wilger Tuk
Michel Mansveld
Hein Overeijnder
Edwin Draijer
Arwin Westerman

Klanten over Yellax

"Omdat het een nieuwbouwproject betrof met veel herhaling, was het een buitengewoon project voor de inzet van Typical Manager®. Dit softwareplatform stelde ons in staat om meer tijd te besteden aan de daadwerkelijke engineering."

Harry van Wieren

Accountmanager, Beenen

"Er wordt goed naar ons geluisterd en meegedacht aan oplossingen. Yellax staat klaar om ons te helpen."

Gilbert Schroevers

Engineer, SPIE Nederland B.V.