Nieuwe release: Typical Manager 2024 – Sneller, intuïtiever en altijd beschikbaar!

Nieuwe release: Typical Manager 2024 – Sneller, intuïtiever en altijd beschikbaar!

06 februari 2024

Bij Yellax werken we dagelijks aan innovatie en vooruitgang. We zijn trots de lancering van Typical Manager 2024 aan te kondigen. Voor degenen die ons kennen, weten dat wij constant streven naar het bieden van de beste oplossingen voor system integrators en machinebouwers. Deze nieuwe versie maakt geen uitzondering; met volle overtuiging hebben we gewerkt aan het verbeteren van de snelheid, het gebruiksgemak en de beschikbaarheid.

In de dynamische wereld van industriële automatisering wordt Typical Manager dagelijks ingezet voor het efficiënt realiseren van projectdocumentatie, PLC-software en elektrotechnische schema’s. Wat kun je verwachten van Typical Manager 2024?

  • Snelheid: Projecten en bibliotheken nemen toe in omvang en complexiteit. We begrijpen dat tijd kostbaar is. In deze versie hebben we de snelheid waarmee je kunt werken aanzienlijk verbeterd, zodat je efficiënter kunt navigeren door de grootste projecten.
  • Gebruiksgemak: We hebben het projectmenu herzien om het nog intuïtiever te maken. Ontdek nieuwe mogelijkheden, waaronder de functie om te zien welke andere gebruikers gelijktijdig aan het werk zijn. Samenwerken is nu nog eenvoudiger.
  • Beschikbaarheid: Typical Manager is nu ook via Azure beschikbaar, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot je projecten. Flexibiliteit en efficiëntie gaan hand in hand.

Waarom heroverwegen? Als je Typical Manager kent vanuit het verleden, is dit het moment om de software opnieuw te overwegen. We hebben geluisterd naar feedback en hebben hierop actie ondernomen. We blijven ons inzetten voor het verbeteren van jouw productiviteit.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Yellax staat klaar om jouw projecten naar nieuwe hoogtes te tillen. Innovatie, efficiëntie en betrouwbaarheid – dat is waar Yellax voor staat.
Vraag een demo aan Maak een afspraak

Ontdek onze digitale trainingsmogelijkheden voor Typical Manager en verken de ins en outs van ons product in alle rust vanuit je eigen omgeving. Onze nieuwe online training biedt je de flexibiliteit om op eigen tempo te leren, waar je ook bent en wanneer het jou het beste uitkomt. Of je nu een ervaren gebruiker bent die zijn kennis wil opfrissen of een beginner die de basis wil leren, onze digitale training is zorgvuldig samengesteld om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
Inschrijven training

Overige berichten

28 mei 2024

Medewerker aan het woord: Frank

Frank omschrijft zichzelf met een bescheiden glimlach: "Ik ben behulpzaam, leergierig en altijd secuur."...

Lees verder

10 april 2024

Waterschap Rivierenland standaardiseert: het succesverhaal van iWA

In een inspirerend gesprek met Saskia Dubbeldam, operator watersystemen in de Centrale Regiekamer bij...

Lees verder

26 oktober 2023

Hoe BeeFinity hielp bij het stroomlijnen van de artikeldatabase van VHE

VHE, een bedrijf dat actief is in de Hightech markt, had te maken met een enorme artikeldatabase van...

Lees verder