Medewerker aan het woord: Wim

Medewerker aan het woord: Wim

28 augustus 2021

In de nieuwe medewerker aan het woord geven we het woord aan collega Wim. Hij startte als stagiair en inmiddels draait hij mee als volwaardige collega, zowel aan de front end als back end.

‘Tijdens mijn opleiding als applicatie- en mediaontwikkelaar ging ik voor een meeloopstage bij Yellax aan de slag. Uiteindelijk mocht ik hier ook mijn afstudeerstage doen. Het voelde gelijk goed, ook als stagiair. Ik werd onderdeel van het team en voelde me gezien als een volwaardige collega.

Tijdens de stage ontwikkelde ik een supportwebsite voor onze applicaties Typical Manager en BeeFinity. Ik maakte ook een online licentie- en prijscalculator voor BeeFinity. Het leuke daaraan is: deze supportsites en calculator worden tot op de dag van vandaag nog steeds actief gebruikt.

Inmiddels draai ik al een tijdje mee als vaste medewerker. Ik werk aan het programmeren van BeeFinity en houd me bezig met de front end, maar leer ook steeds meer over de back end. Een mooie combi. Volgende zomer start ik met de opleiding om het back end programmeren nog beter onder de knie te krijgen. Super dat ik me bij Yellax zo kan blijven ontwikkelen om in de toekomst door te groeien.

We werken bij Yellax volgens de Scrum methodiek. Elke ochtend starten we met een stand up. Dan bespreken we wat we de dag ervoor gedaan hebben, wat we die dag willen doen en de eventuele uitdagingen daarbij. Vooral in deze tijd met het vele thuiswerken is het fijn om elke dag even met elkaar samen te komen. En ondanks dat je planning eigenlijk al vast staat, ervaar je heel erg veel vrijheid. Omdat ik veel ‘kleinere’ taken oppak kan ik vaak iets afstrepen, dat geeft veel voldoening. Heb je een keer je dag niet? Kan gebeuren, morgen weer een dag. Maar als je dan van klanten hoort hoe blij ze zijn met bijvoorbeeld een functionaliteit waar je aan hebt gewerkt, dan maakt dat weer een heleboel goed. Dat is uiteindelijk waar je het voor doet: die tevreden klant. Ik kijk dan ook uit naar de komende tijd en hoop nog veel te leren bij Yellax.’

Wil je ook werken bij Yellax?

Overige berichten

26 oktober 2023

Hoe BeeFinity hielp bij het stroomlijnen van de artikeldatabase van VHE

VHE, een bedrijf dat actief is in de Hightech markt, had te maken met een enorme artikeldatabase van...

Lees verder

31 mei 2023

Medewerker aan het woord: Dion

In de nieuwe medewerker aan het woord gaan we in gesprek met Dion Koenders, hardware engineer bij Yellax...

Lees verder

20 april 2023

Janmaat Industries neemt BeeFinity over van Yellax

Goede artikeldata en elektronisch artikelbeheer: je kunt als organisatie met groeiambities niet zonder....

Lees verder