Janmaat Industries neemt BeeFinity over van Yellax

Janmaat Industries neemt BeeFinity over van Yellax

20 april 2023

Goede artikeldata en elektronisch artikelbeheer: je kunt als organisatie met groeiambities niet zonder. Daarom ontwikkelde Yellax in 2018 naast softwareapplicatie Typical Manager ook de applicatie BeeFinity. Beide vragen om focus en doorontwikkeling. Yellax heeft daarom besloten om BeeFinity te verkopen aan Janmaat Industries. In de komende jaren blijft Yellax actief betrokken en het aanspreekpunt voor haar klanten. Met deze brief vertellen we u er meer over.

Aanleidingverkoop

De missie van Yellax is om de waardepropositie van klanten te vergroten. Dat doen we met een krachtige product-/dienstcombinatie waarmee je industriële ontwerpprocessen kunt optimaliseren. Zo helpen Typical Manager en BeeFinity bij het modelbased en datagedreven engineeren van multidisciplinaire ontwerpprocessen. Dat brengt mooie resultaten en daarmee ook een groei van beide producten en Yellax als organisatie. Om de kwaliteit, doorontwikkeling en optimalisaties van beide applicaties te waarborgen, is het nodig focus aan te brengen. Om meer focus op Typical Manager aan te brengen, verkoopt Yellax BeeFinity aan Janmaat Industries. Die zal de missie van BeeFinity verder vormgeven.

Betrouwbare partners

In Janmaat Industries heeft Yellax een zeer kundige overnamepartner gevonden. Janmaat is actief in de industriële automatisering en bekend met paneelbouw. De organisatie staat dicht bij de praktijk en ontwikkelt en beheert meerdere softwareapplicaties. Janmaat Industries en Yellax zijn bovendien bekenden van elkaar en hebben veel gemeen op het gebied van cultuur, waarden en toekomstvisie. Dat geeft veel vertrouwen; voor ons allebei dé voorwaarde voor deze overname en samenwerking in de toekomst.

De vervolgstappen

– Janmaat Industries kent de meerwaarde van BeeFinity vanuit de praktijk en ontwikkelt het product door op basis van dezelfde visie waaruit het is ontstaan;
– Janmaat Industries houdt de interface tussen BeeFinity en 2BA actief in stand;
– Yellax blijft het aanspreekpunt voor haar klanten;
– Yellax blijft ook actief betrokken als distribiteur en blijft de implementaties en procesoptimalisaties uitvoeren bij vraagstukken rondom artikelbeheer;
– Janmaat Industries neemt het komende jaar samen met Yellax contact op met klanten om de wensen ten aanzien van de applicatie te bespreken.

Wij kijken uit naar onze samenwerking. Heeft u vragen over deze overname? We vertellen u graag meer!

Overige berichten

10 april 2024

Waterschap Rivierenland standaardiseert: het succesverhaal van iWA

In een inspirerend gesprek met Saskia Dubbeldam, operator watersystemen in de Centrale Regiekamer bij...

Lees verder

06 februari 2024

Nieuwe release: Typical Manager 2024 - Sneller, intuïtiever en altijd beschikbaar!

Bij Yellax werken we dagelijks aan innovatie en vooruitgang. We zijn trots de lancering van Typical Manager...

Lees verder

26 oktober 2023

Hoe BeeFinity hielp bij het stroomlijnen van de artikeldatabase van VHE

VHE, een bedrijf dat actief is in de Hightech markt, had te maken met een enorme artikeldatabase van...

Lees verder