Medewerker aan het woord: Frank

Medewerker aan het woord: Frank

28 mei 2024

Frank omschrijft zichzelf met een bescheiden glimlach: “Ik ben behulpzaam, leergierig en altijd secuur.” Als vader zijnde ben ik getrouwd en heb twee hele lieve  kinderen, ik ben actief in de buurtvereniging en bij carnavalsactiviteiten betrokken. Als engineer bij Yellax brengt hij deze eigenschappen dagelijks in praktijk. Frank deelt zijn passie voor klussen, die varieert van bouwen van een schuur tot aan de nieuwbouw van zijn eigen huis dat parallel loopt aan zijn professionele werk. “Thuis en op het werk, geniet ik van het bedenken en realiseren van projecten. Thuis met mijn handen, en op het werk met digitale tools.”

Groei en Luisteren bij Yellax

Wat Frank bij Yellax vooral waardeert, is de diversiteit aan technische uitdagingen en de openheid voor suggesties van alle medewerkers. “De mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken voor uiteenlopende opdrachtgevers geeft veel voldoening,” legt hij uit. “Wat Yellax onderscheidt, is dat er echt naar je geluisterd wordt en daarbij iedereen in zijn waarde wordt gelaten. Je suggesties worden serieus genomen en vaak ook toegepast.” Het is juist zo mooi dat je binnen een bedrijf mee mag innoveren.

Bijdragen aan Verandering

Binnen Yellax heeft Frank bijgedragen aan de verbetering van werkprocessen door het invoeren van een nieuwe mappenstructuur, wat heeft geholpen om de organisatie van documenten en projectinformatie te stroomlijnen. “Het was een uitdaging om dit te implementeren, maar het heeft onze werkprocessen echt verbeterd,” merkt Frank op. Hij reflecteert ook op persoonlijke leerervaringen: “Het gebruik van Typical Manager heeft mij geholpen efficiënter te werken, al moest ik eerst wennen aan de nieuwe aanpak.” Hierdoor leer je op een andere manier naar projecten kijken.

Vooruitkijken

Als Frank het voor één dag voor het zeggen had bij Yellax, zou hij pleiten voor meer directe betrokkenheid van alle engineers bij de start van nieuwe projecten. “Ik zou willen dat we als technische team eerst samen de locatie van nieuwe klanten bezoeken, om een beter begrip te krijgen van elk project,” stelt hij voor.

Een Woord van Frank

Ter afronding van het gesprek benadrukt Frank het unieke van Yellax: “De mogelijkheid om samen met collega’s aan verbeteringen te werken en leuke projecten als team te draaien is iets heel speciaals hier. Dit heb ik in eerdere banen niet zo ervaren. Ik hoop dat mijn verhaal toekomstige collega’s aanspreekt om zich bij ons aan te sluiten.”

 

Word ook onderdeel van ons team!

 

Overige berichten

10 april 2024

Waterschap Rivierenland standaardiseert: het succesverhaal van iWA

In een inspirerend gesprek met Saskia Dubbeldam, operator watersystemen in de Centrale Regiekamer bij...

Lees verder

06 februari 2024

Nieuwe release: Typical Manager 2024 - Sneller, intuïtiever en altijd beschikbaar!

Bij Yellax werken we dagelijks aan innovatie en vooruitgang. We zijn trots de lancering van Typical Manager...

Lees verder

26 oktober 2023

Hoe BeeFinity hielp bij het stroomlijnen van de artikeldatabase van VHE

VHE, een bedrijf dat actief is in de Hightech markt, had te maken met een enorme artikeldatabase van...

Lees verder